Select Page

Bagaimana Anda Boleh Turunkan Berat Badan Secara Natural Lagi Selamat Tanpa Bahan Kimia?

 

Anda akan temui RAHSIA untuk turunkan berat badan tanpa was-was dengan bahan kimia dan bahan haram.


Anda kurang senang dengan berat anda sekarang?

Nakkan berat badan ideal tapi tiada masa bersenam dan diet?

Nak ambil Ubat Kurus, takut pula ada racun & bahan kimia…

Apa kata, titiskan sahaja CMD ini pada minuman harian, dan lihat perbezaan positif yang bakal berlaku!

 

1. Tapi.. saya ni…

(adakah anda antara orang di bawah?)

 

✔Tak pernah cubadan ragu-ragu nak cuba produk kurus ?
✔ Dah cuba macam-macam produk, tapi tiada kesan ?
✔ Tak Suka Pantang, Tak Suka Diet ?
✔ Ibu Menyusu Takut Efek Anak ?
✔ Risau Akan Side-Effect ?
✔ Risau Bahan Tiruan ?
✔Isu Halal & KKM ?
✔ Harga berbaloi ke?

 Jika anda ada satu atau SEMUA persoalan di atas…
SINGKIRKANNYA!
Bergembiralah, produk ini LULUS untuk semua persoalan anda di atas. :)

 

2. Saya tak tahanlah nak DIET dan tahan lapar…

TAK PERLUUUU~

“Ha, tak perlu? Biar betul awak ni.”

Yaaa.

Anda tak perlu :

✘ STRESS akan “kekejaman DIET”…

✘ Risau tiada masa untuk senaman & kesihatan

✘ Risau tak boleh enjoy makanan favourite anda  – yang ni stress kan? ;(

DISCLAIMER : Jika anda menjaga makanan seimbang & bersenam, inshaAllah kesannya lebih cepat. Namun ramai juga pengguna CMD yang tidak sempat bersenam dan tak jaga makan berjaya turunkan berat badan. (gambar di bawah sekali) 

3. Apa itu CMD & Kenapa CMD selesaikan Masalah Anda?

Turunkan Berat Badan dan Kekal Sihat

>> Cara SANTAI & SIHAT & ENJOY
>> MAMPU MILIK
>> 100% Natural
>> Tiada Bahan Kimia
>> HALAL

MEMPERKENALKAN ~~

 

CMD : Concentrated Mineral Drops
– 100% Cecair Mineral yang diekstrak dari tasik garam mineral, Great Salt Lake, Utah, USA
.

Great Salt Lake, Utah, USA.

 

Sijil HALAL CMD.
CMD tidak perlukan KKM kerana bukan dalam kategori ubat, tiada bahan pengawet, bahan kimia dan racun.

✔ Halal & 100% Natural Tanpa Bahan Kimia

✔ 100% ekstrak semulajadi garam mineral dari sebuah perairan utara yg bersih di US.

✔ Tinggi sifat ALKALI (pH 9-10)

✔ KKM sahkan CMD bukan ubat, bukan supplement kerana tiada langsung terdapat campuran bahan kimia

✔ Pati Mineral, bukan ubat, bukan supplement.

✔ Boleh campur dengan supplement lain, tiada masalah.

✔ Tak perlu susah-susah PANTANG makanan tertentu.

✔ Tak perlu Diet yang ketat, cukup hanya dengan makanan seimbang.

✔ Sesuai untuk orang sibuk tiada masa bersenam.

✔ Sesuai untuk IBU MENYUSU. (malah memberi tambahan mineral penting kepada ibu dan anak)

✔ Boleh minum dengan air kafein seperti teh dan kopi.

✔ Mengandungi 72 Mineral “mahal” yang diperlukan oleh badan

✔ 19 Tahun di Pasaran setelah kajian terperinci di Lab Test

DISCLAIMER : Jika anda menjaga makanan seimbang & bersenam, inshaAllah kesannya lebih cepat. Namun ramai juga pengguna CMD yang tidak sempat bersenam dan tak jaga makan berjaya turunkan berat badan. (gambar di bawah sekali) 

 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

 

4. PERHATIAN! Jika anda mengambil produk kurus..

>> Badan anda TAK DAPAT menghasilkan mineral
>>  Nutrien & Ubat/Supplement yang anda ambil TIDAK DAPAT DISERAP PENUH jika badan anda tak cukup mineral

cmd mineral drops

 

ps – tiada masalah untuk menggunakan CMD dan tambahan produk kurus lain.

CMD hanya pemangkin, bagi “clear” jalan dengan buang toksin dalam badan. (Dalam proses tu inshaAllah berat turun, tak perlu ubat kurus dah).

Namun jika anda tetap nak gunakan ubat kurus lain agar kesan lebih cepat, silakan, kerana badan anda sudah “clear” dan penyerapan ubat kurus itu akan jadi lebih baik (inshaAllah)

Campuran CMD + JUS Lemon – YUMMY!

 

 

5. Siapa Kami? 

Hai, Saya Muhammad Al-Farabi Bin Shariff, founder Santaisantai.com. Saya merupakan Stokis CMD yang sah & berdaftar dengan Syarikat Revell.

stokis cmd

Sah bergelar stokis CMD pada 26 Mac 2015. :)

 

 SantaiSantai.com pula ialah satu website jualan dibawah kelolaan syarikat berdaftar MAFS ENTERPRISE. Kami telah pun mendaftarkan syarikat kami di Surujanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Jangan risau, tidak perlu was-was dengan kami.
Perniagaan kami sentiasa dipantau oleh SSM dan Bank Negara Malaysia.

MAFS ENTERPRISE (002417262-H)


santaisantai

 

 

 

 

6. Bagaimana CMD Boleh Bantu Anda Turunkan Berat Badan?

 

Punca berat badan NAIK yg jarang kita dengar ialah… 1⃣

1. Makanan berasid & tinggi toksik (makanan harian kita) 2⃣.

2. Metabolisma menurun (faktor umur) ⭕

 

jadi.. CMD yg tinggi alkali dan kaya mineral ini.. ✅

1. Detox badan anda secara semulajadi (Detox = buang toksin dalam badan)

2. Dalam pembuangan toksin tersebut, anda akan dapati berat badan anda akan MUDAH turun sama ada turun begitu sahaja dan/atau bantuan senaman dan makanan seimbang. (inshaAllah)

3. Selain itu datang dengan 1 pakej, CMD juga :

Meneutralkan asid dalam badan ✅
AWAS –  Badan yg terlalu berasid memudahkan sel-sel virus dan kanser bergerak aktif

Memperbaiki sel-sel dalam badan, jadi metabolisma meningkat, penghadaman & penyerapan nutriens jadi lebih teratur.

Jadi secara tidak langsung, berat badan anda akan turun secara semulajadi tanpa BAHAN KIMIA (inshaAllah)

(ps – CMD bukan ubat kurus, tetapi menyelesaikan masalah “punca” kepada kegemukan)

 

tempahsekarang

Klik SINI untuk Dapatkan CMD

7. Turunkan Berat Dengan Enjoy & Seronok

Sudah, jangan terlalu stress memikirkan “kekejaman DIET” terhadap diri anda.
Why dont we treat ourselves and enjoy our food.
 
Jom Turunkan Berat Badan Cara Seronok !
Jom kata kita cuba RESIPI : CMD + FRUIT INFUSED WATER !
(ps – sebenarnya CMD + Air kosong sudah memadai, tetapi apa salahnya we make it fun ! :D )
Fruit Infused Water – Campuran Buah-Buahan Tertentu Untuk Turunkan Berat Badan.
Campurkan CMD dan alami perbezaan yang lebih ketara!
 Jangan RISAU tentang bagaimana nak buat air sedap macam di atas, saya akan KONGSIKAN SECARA PERCUMA jika anda mendapatkan CMD dari kami :)

 

tempahsekarang

Klik SINI untuk Dapatkan CMD

8. Testimoni – Testimoni Pelanggan

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Testi Sinus, Darah Tinggi & Berat Turun
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
1
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers 2
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
4
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers 5
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers 6
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
8
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

 

tempahsekarang

Klik SINI untuk Dapatkan CMD

9. Jaminan Serius Kami – 30 hari 100% Wang Dikembalikan

 

Cuba produk ini selama 30 hari dan jika anda tidak gembira dengan kesannya, saya akan bayar setiap sen yang anda bayar, tiada banyak soalan ditanya!

Kami berani jamin CMD ini mampu meningkatkan kesihatan anda dan membantu anda menurunkan berat badan dengan cara sihat & tanpa kimia.
(dengan izin Allah)Jika CMD ini tidak memberikan apa-apa kesan positif selepas penggunaan yang betul dari pihak anda, kami tidak layak simpan duit anda.

Hanya maklumkan pada kami dan kami akan pulangkan 100% duit anda tanpa banyak soal. 
 
Anda boleh simpan CMD itu atau berikan kepada orang lain.

Anda ada 30 hari untuk cuba CMD ini tanpa risiko atau wang anda dikembalikan. :)

(Tawaran ini anda hanya boleh dapat dari kami ;) )

Tawaran ini sangat TERHAD,
dapatkan sekarang sebelum harga naik lagi.
Fast Action Fast Result :) 
tempahsekarang

Klik SINI untuk Dapatkan CMD